Uw huis professioneel beschermen?

Wanneer moet uw woning worden geschilderd en hoe voorkomt u achterstallig onderhoud en daarmee zeer hoge reparatiekosten aan uw woning.Hier volgt het antwoord op deze veel gestelde vragen. Aan de hand van voorbeelden van achterstallig onderhoud.Het tijdig herkennen van deze situaties kan u heel wat geld besparen. Gelukkig is er de professionele schilderdie samen met u naar deze situaties kijkt en zorgt dat het huis weer in de oude of zelfs betere staat terugkeert.

De professionele schilder.
De beste vriend van uw huis!

Uw woning heeft na verloop van tijd onderhoud nodig, dat weet u natuurlijk. Maar wanneer en hoe en waarmee moeten worden geschilderd? Dat is steeds de grote vraag waar u als eigenhuis bezitter mee kampt. Leest u onderstaande tekst eens rustig door, u zult hier een eerste antwoord vinden op bovenstaande vragenAls u een auto bezit, dan weet u nauwkeurig dat deze na verloop van tijd onderhoud nodig heeft.Uw auto vertegenwoordigt een bepaalde waarde die jaarlijks steeds minder wordt. Als bezitter probeert u door goed onderhoud dit waardeverlies te beperken, dat is in uw eigenbelang. Maar : Uw Woning is vele malen meer waard dan die auto.De waarde van uw huis is bovendien blijvend en neemt in de meeste gevallen zelfs fors toe.

Maar net als in het voorbeeld van de auto, is het plegen van onderhoud aan uw woning noodzakelijk.Het is in uw belang de kosten van het onderhoud door het tijdig professioneel laten schilderen van uw woning zo laag mogelijk te houden. Als het zover komt dat bepaalde onderdelen gerepareerd of vervangen moeten worden, dan maakt u meer kosten dan noodzakelijk is.Het gaat er dus om dat u niet te lang wacht met het vakkundig laten schilderen van uw woning.


De volgende voorbeelden helpen u die situaties te herkennenwaar zich de meeste problemen voordoen. Daarnaast geven zij aan hoe u verschillende ordergronden samen met uw professionele vakschilder kunt beoordelen, De volgende ondergronden komen aan de orde:HoutwerkSchilderwerk is onder te verdelen in binnenschilder en buitenschilder werk.Om kwalitatief goed buitenschilderwerk te behouden, is de kwaliteit van het binnenschilderwerk ook van belang. Door openstaande verbindingen en losgelaten kitvoegen kan condenswater het hout en vervolgens het buitenschilderwerk aantasten. Voldoende en regelmatig ventileren is dan ook noodzakelijk.Het vochttransport vindt altijd plaats van warm naar koud. Goed onderhouden binnenschilderwerk verlengt de duurzaamheid van het buitenDe eindconclusie die kunt u zelf wel raden. Schilderwerk heeft na verloop van tijd een grondige inspectie nodig,zodat achterstallig onderhoud en hoge reparatiekosten tijdig kunnen worden voorkomen. Zo’n vakinspectie vereist de nodige kennis en ervaring die u het beste kunt overlaten aan de vak schilderWij kunnen samen met u naar de schilder – situatie in of rondom uw huis kijken en er voor zorgen dat het huis weer in de oude of zelfs betere staat terugkeert.

Onze refferentie’s

Particulier, Zakelijke klant of Verenigingen van eigenaren wij leveren Totaal vakkundige werk. Professioneel vertrouwelijk.

Wat kunt u van ons verwachten

Of het klein klus is of groot industriele project wij zijn altijd bereikbaar.
Bel nu vraag een verblijvende offerte en advies 

Duidelijke aspraken

Geen achteraf prijzen. Duidelijk werkzaamheden en prijzen

Scherpe prijzen

Bij Totaal onderhoud hebben we veel voordelen. Actie prijzen

100% Kwaliteit

Uw huis nog meer waard. Professioneel en vakkundig!

100% tevreden

Al 1000 klanten voor u waren zeer tevreden. 

Foto galerij over ons werk

Tevreden Klanten

Wij doen onze werk professioneel Dit is wat onze klanten zeggen:

Ons huis staat nu te koop en zal vast een stuk sneller verkopen. 

Sibel Yurt

Particulier

Duidelijke communicatie en aspraken, mooi resultaat. Goed en betrouwbaar bedrijf!

Andree Feld

Zakelijke klant

Prima werk geleverd, goed bereikbaar en goed geprijsd.

Suzan sigfrit

School Vereniging

Vraag nu gratis verblijvende offerte